Diversos són els mitjans que segueixen l’actualitat del CF Vilanova

                   PREMSA ESCRITA                 


Diari de VilanovaEl Diari de Vilanova és un setmanari fundat a Vilanova i la Geltrú l’1 d’agost de 1850 per Josep Pers i Ricard. És el periòdic més antic de Catalunya que continua actiu. 
Té una tirada de 7500 exemplars amb més té 1680 subscriptors i difusió aproximada és de 6340 exemplars amb una audiència de 50000 lectors.
En la secció d’esports el CF Vilanova té un protagonisme especial, tant l’edició en paper com en l’edició digital, on poder seguir l’actualitat informativa de l’entitat.

                      RÀDIO I TELEVISIÓ                   


BANNER-G-ESPORTS2Garraf Esports és la marca esportiva de la televisió comarcal, CANAL BLAU TV. Amb una audiència de 10 mil telespectadors diaris, els esports són un dels productes més vistos en aquest mitjà en el que amb un programa diari d’informació esportiva Garraf al Dia Esports, un temàtic a la setmana La Banqueta i, gairebé setmanalment, una transmissió en directe.

Encara sota el paraigües de Garraf Esports, també hi ha la ràdio municipal de Vilanova i la Geltrú, CANAL BLAU FM. L’emissora aglutina una audiència de 19.000 oients i amb una graella plena d’esport i del CF Vilanova, ja que hi trobem un programa diari (de dilluns a divendres) el Primer Minut, un programa de resum del cap de setmana (els diumenges) Darrer Minut i les transmissions en directe del CF Vilanova sempre que juga (tant a casa com a fora).


Logo-onda-cero1Onda Cero és l’única cadena privada amb estudis propis a Vilanova i la Geltrú, situats a la Rambla Vidal nº 10-1a Pta. A més, cada dia de dilluns a divendres de 13h a 14h, en la freqüència del 96,3FM podem seguir el programa radiofònic La Ciutat, amb Marta Pérez y Toni Nieto. Un magazine local amb tota la informació comarcal i de la capital del Garraf, alhora que amb l’actualitat del CF Vilanova.

                       PREMSA DIGITAL                      


logo-eix-secc-esportsGARRAF NEWS MEDIA, S.L. és una de les empreses de serveis digitals pioneres a Internet a la comarca del Garraf, amb seu a Vilanova i la Geltrú (Barcelona), i l’editora de www.eixdiari.cat (mitjà hereu de vilanovadigital.com, creat en 2001). La web és un projecte en xarxa de nous mitjans de comunicació, referent informatiu dels territoris del Penedès obert permanentment a l’opinió i participació dels usuaris.

Amb una audiència de més de 50.000 visites mensuals i al voltant de 30.000 navegadors únics/mes, en la seva secció d’esports el CF Vilanova és una de les entitats més representades i seguides.


EsportsPenedesEsportsPenedès.cat és l’únic diari digital de la comarca de l’Alt Penedès que de dilluns a diumenge i els 365 dies de l’any repassa tota l’actualitat esportiva de casa nostra en totes les modalitats: futbol, bàsquet, hoquei, futbol sala, voleibol, atletisme, futbol americà, bitlles catalanes, hípica, entre d’altres.
Actualment compta amb 50.000 visites mensuals. És el mitjà digital, tant esportiu com generalista, amb més visites a la comarca després de fundar-se al mes d’agost de 2010. El fet de que els equips de l’Alt Penedès competeixin en competicions amb conjunts d’altres comarques ens permet tenir també afluència de lectors de comarques veïnes com el Baix Penedès, el Garraf, l’Anoia o el Baix Llobregat.
Enguany, el CF Vilanova, hi té un apartat específic en la Primera Catalana.