El Club de Futbol Vilanova va haver de patir de valent contra un rival que no ocupa la posició a la taula que es mereix per joc i per qualitat. Jugant amb 10 desde el minut 53 per una vermella directa a Victor Morillas per haver insultat l’àrbitre, segons el col·legiat, el Vilanova va haver de lluitar contra un bon equip i l’àrbitre jove que els va tocar patir diumenge.

Una bona jugada per banda esquerra va acabar amb una centrada in extremis de Jusiii, que Henarejos de manera acrobàtica va controlar i afusellar al porter reusenc. La primera part va acabar amb l’empat reusenc en un penal dels que mai es pita però aquest dia tocava pitar. Abans de l’expulsió de Morillas, el Vilanova va marcar mitjançant Giralte de cap gràcies a una centrada de Jusi altra vegada; i desprès el Reus B va marcar l’empat a 2 aprofitant el desconcert que havia suposat l’expulsió.

En la jugada següent, el crac local del partit, Jusi, va iniciar una jugada a mig del camp i se’n va anar cap a la frontal, on va controlar una pilota que queia del cel i al primer toc amb l’exterior feia una vaselina que siginificava el definitiu 3-2. Més de 30 minuts de patiment i treball dels de Pallarès van acabar amb una victòria tant treballada com merescuda jugant 10 contra els rivals.

Foto: Gerard Muñoz