Preus oficials temporada 2015-2016:

TIPOLOGÍA DE SOCI DEL CFVNG PER LA TEMPORADA 2015/2016
Llotja (1)
300 €
Protector (2)
200 €
General (3)
120 €
Jubilat  (4)
100 €
Simpatitzant (5)
40 €
Futbol Base (6)
50€

 

1* Llotja: Soci amb seient en la zona de la llotja de l’estadi.
2* Protector: Soci amb seient que fa una aportació en favor del club.
3* General: Soci amb possibilitat de seure en qualsevol lloc del camp a excepció de la Llotja.
4* Jubilat: Soci amb possibilitat de seure en qualsevol lloc del del camp a excepció de la Llotja.
5* Simpatitzant: No és soci de ple dret (no té veu ni vot en l’assemblea), però si pot beneficiar-se dels avantatges i promocions del club i accedir a veure 6 partits del primer equip, sense haver de pagar entrada, durant la temporada (3 de la primera volta i 3 de la segona).
6* Futbol Base: Mateix estatus que simpatitzant. Pare, mare o tutor d’un nen o nena del nostre futbol base.

El vostre nom (obligatori)

El vostre Telèfon (obligatori)

El vostre email (obligatori)

El vostre missatge

D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, l’informem que les dades obtingudes d’aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat del CLUB DE FUTBOL VILANOVA amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li la informació relacionada que pugui ser del seu interès. Pot exercir el seu dret d’accés, rectificació, cancel.lació i oposició amb un escrit a la nostra adreça: RAMBLA SANT JORDI, S/N; 08800 VILANOVA I LA GELTRÚ.
Si no ens comunica el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el vostre consentiment per a utilitzar-los per la finalitat comentada.
A més, en virtut del que disposa l’article 21 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la informació i de Comerç Electrònic, sol.licitem el seu consentiment per poder enviar-li la informació relacionada amb els nostres productes o serveis que considerem que poden ser del vostre interès, ja sigui per correu postal o electrònic.
Podrà revocar el seu consentiment, en qualsevol moment, dirigint-se al següent correu electrònic: comunicacio@cfvilanova.cat.
L’interessat declara tenir coneixement del destí i us de les dades personals recollits mitjançant la lectura de la present clàusula. L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.