On Estem?

 

Formulari de Contacte

Nom (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Teléfon

Assumpte

Destinatari

Comentari

D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, l’informem que les dades obtingudes d’aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat del CLUB DE FUTBOL VILANOVA amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li la informació relacionada que pugui ser del seu interès. Pot exercir el seu dret d’accés, rectificació, cancel.lació i oposició amb un escrit a la nostra adreça: RAMBLA SANT JORDI, S/N; 08800 VILANOVA I LA GELTRÚ.
Si no ens comunica el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el vostre consentiment per a utilitzar-los per la finalitat comentada.
A més, en virtut del que disposa l’article 21 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la informació i de Comerç Electrònic, sol.licitem el seu consentiment per poder enviar-li la informació relacionada amb els nostres productes o serveis que considerem que poden ser del vostre interès, ja sigui per correu postal o electrònic.

He llegit i accepto rebre publicitat de l’ entitat.

No Si 

Podrà revocar el seu consentiment, en qualsevol moment, dirigint-se al següent correu electrònic: comunicacio@cfvilanova.cat.
L’interessat declara tenir coneixement del destí i us de les dades personals recollits mitjançant la lectura de la present clàusula. L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.

Adreça

Rambla Sant Jordi, s/n
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)
Tel.: 93 893 03 50
Mail: cfvilanova@cfvilanova.cat
____